Кількість
|
Вартість
|
||
|
Термометр для м'яса, молока, овочів тощо — це зручний, високоточний вимірювальний прилад. Термометр ART-0149 завдяки великому діапазону вимірюваних температур підходить ідеально для вимірювання температури під час приготування м'яса, піци під час контролю температури охолоджених і заморожених продуктів. Останнє дуже актуально, оскільки постійний контроль температури замороженого м'яса сприяє тривалішому зберіганню. А міцний металевий зонд легко проткне навіть промерзле м'ясо. Але сфера застосування цих термометрів набагато ширша від одних харчових продуктів. їх можна використовувати для вимірювання температури рідини, ґрунту тощо.
Термометр ART-0149 чудовий вимірювальний прилад за доступною ціною.
Технічні характеристики:
- Діапазон вимірювання: -50oС ~ +300oС (-58oF ~ +572oF)
- Дискретність: 0,1 oС
- Похибка: ±1ºС
- Одиниці виміру: oС
- Робоча температура: від 0 до 50 oС
- Робоча вологість: 10-90%
- Живлення: батарейка типу LR44